Make a bold impression for valued partners.

The Martin Agency – Client Suite

Seeking to revive its outdated client lounge, The Martin Agency entrusted Visible : Proof to turn three disjointed rooms into one that could serve the firm’s valued guests.

Richmond, Virginia

The environment is a contemporary update on mid-century design and features classic tables and rounded, atomic shapes that hearken back to an era of bold innovation in advertising. Pops of red in the pillows and furnishings tie back to the agency’s brand color. This functional, open space gives guests a dedicated area to refresh, collaborate, and maintain the focus.

The space can be flipped between a lounge setup or conference room in a matter of minutes – accommodating the varying needs of the agency’s unique clientele.

Related Projects

Special Olympics Virginia

Special Olympics Virginia

Running with Scissors

Running with Scissors

The Martin Agency - Creative Department

The Martin Agency - Creative Department